Design and development by tnasr& khosravi

نوار نقاله(کانوایر)

نوار نقاله ی صنعتی یا کانوایر دستگاهی ست  از دسته تجهیزات کنترل مکانیکی که مواد را از یک مکان به مکان دیگر منتقل میکند. در واقع با استفاده از سیستم های نوار نقاله مواد گوناگون اعم از سنگ های معدنی، قطعات خودرو و حتی مواد خوراکی در قسمت پرداخت سوپر مارکت ها را میتوان بدون […]

نوار نقاله ی صنعتی یا کانوایر دستگاهی ست  از دسته تجهیزات کنترل مکانیکی که مواد را از یک مکان به مکان دیگر منتقل میکند. در واقع با استفاده از سیستم های نوار نقاله مواد گوناگون اعم از سنگ های معدنی، قطعات خودرو و حتی مواد خوراکی در قسمت پرداخت سوپر مارکت ها را میتوان بدون کمک انسان، در مسافت دلخواه جا به جا کرد . بنابراین کانوایرها در صنایع مختلفی چون صنایع معدنی، صنایع متالوژی، صنایع بسته بندی، صنایع خودرو سازی، داروسازی، هوافضا، چاپ ، صنایع غذایی و .. کاربرد دارند و به عنوان یک روش با هزینه کم برای افزایش راندمان تولید استفاده می شوند. جالب است بدانید که این دستگاه برای اولین بار در کارخانه ی فورد برای افزایش راندمان تولید خودرو توسط هنری فورد طراحی و تولید شده است.

نوار نقاله

انواع نوار نقاله (کانوایر) :

بسته به کاربرد  نوار نقاله ها در صنایع انواع گوناگونی از آن ها طراحی شده اند:

  • کانوایرهای هوایی
  • کانوایر های زمینی
  • اسلت کانوایر ( Single & Double Slat)
  • کانوایر های تسمه ای (Belt Conveyor)
  • کانوایر رولیکی  (Roller Conveyor)
  • کانوایرهای زنجیری  (Chain Conveyor)

 شرکت شما میتواند تمامی سیستم انتقال خود در صنایع فوق را به گروه ماشین سازان کیمیا صدر بسپارد تا در سریع ترین زمان بهترین راندمان را به دست آورید.

نحوه ی عملکرد نوار نقاله ها:

با توجه به کاربردهای متنوع و فراوان کانوایرها، مهندسین نحوه ی عمل و مکانیزم های متفاوتی را طراحی و اجرا کرده اند با این حال اکثر نوارنقاله ها توسط یک الکتروموتور محوری به حرکت در می آیند. این موتور به یک درام وصل است( درام یک استوانه است که تسمه را میچرخاند.)  در سمت دیگر درام هرزگردی است که با زنجیر یا تسمه، حلقه‌ای می‌سازد که اجسام با قرار گرفتن روی آن از جایی به جای دیگر جا به جا می شوند.